Who am I?

Hvem er jeg?

Jeg er 26 år gammel jenta som bare voknet en dag og følte... Lykke? Ulykke? Nei, jeg kan ikke si at jeg er svært ulykkelig, men samtidig... Når mann kjenner at alt går faktisk ganske bra, men mann har egentlig lyst å har det AWESOME!

Det viktigst er hva mann faktisk tror - om livet sitt og om seg selv. Positive tanker gjør at mann er blid og glad om dagen, og negative tanker... De er mitt stort problem! Negativ tankegang ødelager så mye for meg! Jeg har det hardt å elske og akseptere meg selv som jeg er. Jeg fordommer meg selv ofte på det strengeste måte som ingen person skal noen ganger domme sin verste fiende! Jeg slitter så mye med det at jeg må bare si STOP!

Jeg har lyst å bli en SUPERHERO versjon av meg selv!

...Jeg tror at denne bloggen kan hjelpe meg å fokusere på positiv tankegang, sette opp målene mine og opprettholde konsentrasjon på høyt nivå. Ha det gøy om dagen og skrive her det som jeg tenker, har lyst på, eller bare å si hei til lesere ;)

Jeg må bare huske at jeg lever kun EN ENESTE GANG og jeg må nytte hver minutt av livet mitt!

Jeg vil være sunt, sterk og bli glad i seg selv og i kroppen min, derfor må jeg spise rent og ernære kroppen son at den kan lifte tungt, løpe fort, shine and glow.

Jeg må passe på at jeg sover nok sånn at jeg kan være positiv om dagen og motstå stress.

Jeg vil utvikle meg selv og bli kjempe positiv - det er ufattelig viktig og burde egentlig settes på første plass.

Jeg vil gjøre livet bedre rundt meg, og ikke kun for meg selv.

Og når jeg blir en skikkelig gammel dame vil jeg se på mitt liv og smile av lykke!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elsker de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av.

Kategorier

Arkiv

hits