A small update...

Hvordan klarer mann å være positiv om dagen? Det er ikke så vanskelig, ikke sant?Jeg har alt som trengs for å være lykkelig og løpe rundt med stor smil på trine, men i dag er humøret bare ikke helt på plass...Håper at det er bare kroppen som blir vant til Whole30.

Jeg sov veeeeeeldig lenge i dag. Jeg våknet kl.7 å lage frokost til min elskede, men så måtte hville litt til og søvnet rett til kl.12! Det var sååååå godt og deilig!

Det er litt rart men jeg drømmer om natten, veldig intensivt! Jeg huske alt når jeg våkner, og i tillegg det skjær så mye i drømmene mine! Jeg liksom løper og klatrer hele tiden, prater men noen og ler eller blir sint... Og det er selvfølgelig masse deilig mat rundt meg. Og den maten ser ganske Whole30 friendly, jeg spiser den, men så ser jeg at det var, for eksampel, ost i maten, eller noe annet ulovlig... Og så blir jeg kjempe trist og lei meg fordi jeg tror at jeg har ødelagt alt og må begynne på nytt! Og så våkner jeg og ser at det var bare drømm)))))

Of, det er litt vanskelig med sånn humør rollercoaster, hehe))))))

...Etter jeg sto opp tenkte jeg meg å trene litt hjemme og slo på Jillian Michaels 30 Day Shred, Level 1. Hvet du hva, kjære blogg? Det var sååååå utrolig vanskelig! Men jeg har ikke trent kun i 2 uker, hva skjædde med meg da???? Jeg strev så mye å trene ferdig, kunne ikke puste og kroppen var så svakk - helt grusomt! Men heldigvid det var kun 30 minutter))))

Utrolig at kun 2 ukers pause i styrke trening  kan gjøre at mann blir så svakk! Igjen, er det Whole30 sin skyld?

Hver mårgen får jeg et brev fra Whole30 - det inneholder motivasjon tips og råd å fullføre den Challengen. De froklarer hva er det egentlig som skjær med kroppen, hvordan kroppen utvikler og renser seg. Det er så kjekt å få sånn støtte og motivasjon hver dag! Og hvert brev inneholder 2 link: "I managed one more day" eller "I failed and will start over tomorrow".Ikke det awesome? Det er så herlig å klikke på den "Jeg klarte..." linken))))))

Akkurat nå vil jeg gjerne hville litt selv om klokken er kun 14.30... Power-nap? Ja, takk;)

P.S.  Jeg kommer fra Russland og vet at min norsk er langt ifra perfekt)))) Så beklager kjempe mye for feil;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elsker de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av.

Kategorier

Arkiv

hits