Whole 30 Dag 3 og 4

Det går greit med Challengen så langt, selv om jeg er trøtt og sliten hele tiden, men det helper å hville ;) Men det blir mer vanskelig å søvne om kvelden hvis jeg har power-naps...

Jeg skal prøve å unngå napping helt eller gjøre de kortere og se om det hjelper. I dag er det mange planer - vi skal på kino å se på Madagascar 3D, så blir det middag og etter at A. ligger seg blir det kos med min kjære Jø <3<3<3 Så er det ingen tid for å hville egentlig;)

Måltider

Generelt spiser jeg nesten de samme matvarer hver dag, bare kombinere de annerledes.

Stekt egg, avocado og big-ass salat til frokost.

Salmon / ørret med blomkål steppe og salat / asparges ved siden til lunsj.

Stor salat med masse fargerike grønnsaker, avocado og egg / kylling bryst bakt i ovnen.

De to siste dagene hadde jeg også dessert etter middag - norske jordbær med litt kokosmelk på toppen - digg!

I Whole30 Brev skrive de ofte akkurat om de samme som jeg tenker om)))) I går skrev de om desserter og at det er egentlig kun en vane å ha noe godt og søt etter hovedrett. Ofte det begynner i barnsdom når foreldre sier "Spis grønnsakene dine først, da får du dessert!" Og selv om barna er stapp mett etter måltidet stapper han i seg desserten etterpå, fordi det er så godt og deilig! Og det blir plutselig en vane - å overspise! Og det er helt feil!

Man må aldri begrense dessert eller gjøre noe spesielt av det, det må være etter behov og mann må ha sunt forhold til det. Det har jeg ikke ennå. Men jeg vet at Whole30 kan hjelpe meg å bygge nye sunne vaner. Det er viktig at i framtida jeg ikke kraver for noe søt etter maten. Min poeng er at etter at jeg er ferdig med Challengen vil jeg at jeg kan styre ønskene mine og ikke overspise søtsaker som blir plutselig lov... Og samtidig vil jeg ikke begrense meg strengt...

I brevet foreslår de at mann blender det alt litt. Slutte å hete det "dessert" eller "treat" og ikke spise det etter hovedrett. Kanskje det er bedre å spise desserten før maten hvis man har lyst eller som en del av hovedretten? På denne måte får mann noe godt, sunt, ikke overspiser og det blir ikke en "treat" lengre. Det som er endret her er den vanen. Jeg virkelig håper at etter at jeg fullfører Whole30 jeg blir helt kvit av den vanen å spise ubegrenset mengde av søsaker etter maten og det betyr at ingen kaker og godis kan ødelage min shiny Whole30 måte å sppise :)

Vann

Jeg drikker forsatt 8+ glass vann om dagen. Jeg bør skaffe meg en stor flaske, da blir det lettere å passe på at jeg drikker nok.

Trening

Ingenting spesielt. Jeg er endelig helt frisk og begynner med styrke igjen på Mandag! Ny uke og nye muligeter!:)

Positivness and Totall Awesomness

It is there, blooming and shining inside of me, throughout me and all around me!!!!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elsker de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av.

Kategorier

Arkiv

hits