Whole 30 Dager 6 og 7

Halloooooo, min kjære blogg!

I dag er det helle 7 dager spiser jeg etter Whole30 Challengen min og føler meg veldig veldig fornøyd. Jeg er nesten ikke sulten i det helle tatt, kun om morgenen fordi jeg spiser etter Periodisk Faste. Men siden jeg begynte med PFing samtidig med Challengen må jeg bare la kroppen bli vant med den måte å spise. Kroppen blir vant, jeg vet det. Den trenger bare litt tid, vanligvis er det omtrent 2 uker. Og så sult hormonene blir justerte og sult følelse skal komme senere om dagen. Jeg spiser min første måltid rundt kl. 12 eller rett etter trening og det kan være litt tidligere, ca. kl. 11, men det er ikke så stor forskjell.

Mat som jeg spiste i de siste forskjeller litt. I går gikk jeg på trening, endelig! Å, jeg storkoste meg med øvelser for rygg og biseps:) Herlig!

  • Gikk i 5 minutt på tredemølle med stigning på 3,5 og hastiget på 7
  • Wide grip lat pulldown 3*12
  • One arm dumbbell row 3*12
  • Seated cable rows 3*12
  • Underhand cable pulldowns 3*12
  • Dumbbell alternate biseps curl 3*12
  • Biseps med stang 1*8; 2*6
  • Hyperextensjon 3*12
  • Mageøvelser
  • Tøying

Jeg ble fardig før Jø og R og gikk en tur mot hjem i omtrent 40 minutter. Det var så herlig med solen! Og det var enda mer herlig å kjenne meg frisk igjen og tilbake til treningen!=)

De hentet meg på veien når jeg var nesten hjemme))) Ja, jeg gikk ganske fort)))))

Siden det var treningsdag spiste jeg litt mer karbohydrater og litt mindre fett.

Måltid 1: søtpotet (bakt i ovnen i alluminiumsfolie i ca.1 time); 1 kylling filet; big-ass salat med masse grønnt og godt og litt oliven olje og balsamico over. Plus 1 appelsin. Det første måltidet etter treningen er det største.

Måltid 2: 1 epple; enda mer bigg-ass salat med kylling filet og litt avocado. Oliven olje og balsamico som dressing;)

Måltid 3: 1 appelsin; indrefilet av svin stekt i oven, wokende grønnsaker (jeg stekte sammen løk, hvitløk, squash, broccoli og blomkål, tilsatt tomat pure og litt vann, småkokte alt sammen i 15 minutter og tilsatt versk spinat - ferdig!). Og jeg også hadde litt blomkål steppe. Det var kjempe godt!

*Merket at etter så mye frukt om dagen ble jeg litt oppblåst og det romlet i magen hele tiden. Skal begrense frukt og spiser kun en porsjon på treningsdager og velge helst banan / bær. Andre kabohydratene bør komme fra grønnsaker og søtpoteter.

Etter middagen gikk jeg på tur med vennine. Rett før vi skulle gå ut det begynnte å regne, sånn typisk Bergensk regn! Men vi og er typiske Bergenske jenter gikk en tur allikevel og hadde det kjempe gøy!))))

I dag var det treningsfri dag med bare en kort tr på butikken om kvelden. Men jeg følte meg ganske sliten i dag. Fikk noe hodepinner med de gikk vekk fort. Humøret er ok generelt ;)

Måltid 1: 3 egg stekte med cocosa, 1/2 avocado, big-ass salat (digger den salaten, svært med tilsatt tomat og rødløk!)

Måltid 2: 2 laksfiletter, litt wokende grønnsaker fra gårsdagens middag og litt steppe som jeg laget av kokt blomkål og broccoli. Deilig! Var mett i mange-mange timer;)

Måltid 3: big-ass salat med 2 kokte egg og ca. 80 g svinnekjøtt fra gårsdagens middag.

 

Søvn

Sover i ca. 7-8 timer om dagen

Vann

Drikker mine 8 glass vann og virkelig masse te! Vi russiske drikker te helle tiden. Jeg tror at vi er kanskje en av de største te-forbrukere i verden etter Kina og England)))) Også hadde jeg 2 store kopp kaffe i morges men kun fordi min elskede lagde den og den er altid så deilig når HAN gjør det<3<3<3 Men jeg kraver ikke kaffe lengre. Jeg kraver ingenting egentlig og det føles GREIT!!!

Morsomt

Det er litt personlig men jeg må bare skrive litt om det. I morges fikk jeg en melding fra appsen min som heter Period Plus: "Din mensen begynner snart!" Hm, tenkte jeg. Egentlig har jeg helt glemt om det, og vet du hvofor, min kjære blogg? Jeg hadde ingen cravings! INGEN i det helle tatt! I forrige måneden PMS var helt grusomt, jeg overspiste om dagen og må inrømme at det var litt for mye sjokolade... Men nå gikk det helt usynlig og... Det er så herlig! Jeg er meget fornøyd. Og ja, mensen begynnte i dag, haha!)))))


Digger dette bildet. Det gir men en stor smil og minner meg om min søstera. Savner hun<3<3<3

2 kommentarer

Karoline Næss

07.08.2012 kl.23:06

Fin blogg♥

Ekaterina

13.08.2012 kl.21:55

Karoline Næss: Takker=)

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elsker de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av.

Kategorier

Arkiv

hits