Whole30 Dager 14-22

Hoho, så lenge siden! Det ble jo plutselig 10 dager siden siste innlegg! Tiden flyr..!

Selv om jeg har ikke skrevet jeg er fremdeles på Whole30 plannen og alt går ganske greit: maten er deilig, jeg trener regelmessig og effektivt, strever litt med søvn og stress management men det kommer seg uansett. Hvorfor er jeg så sikkert? Fordi når Challengen blir ferdig jeg skal ikke stoppe! Jeg SKAL FORSETTE med Whole30 måte å spise fordi det er jo som jeg trives med kjempekjempe godt!

Her er litt av mat porno fra de siste :)


1) Min Big-ass salaten med kylling bryst og egg; 2) Big-ass salat med peppermakerel; 3) Deilge norske bringebær og blåbær som dessert; 4) Ettertreningsmåltid: stekte søtpotetkaker (lagt av 1 stk raspet søtpotet og 2 egg, stekt med cocosa), stekt karbonadedeig med løk og gulrotter, og stor salat med hjemmelagde majo - nomnom! 5) Bildet av det samme - for det var jo sååå godt!))) 6) Stekt laksefilet, kokt asparges og salat med majo; 7) Big-ass salaten min med stekt biff og majo; 8) Igjen, salat med kyllingbryst og majo! 9) Norske jordbær - deilgste i verden :) 10) Min kaffe kopp - en gave fra min vennine Helga som kommer på besøk nå i oktober - gleder meg!!!

 

Så langt så godt. Jeg må være mye flinkere å skrive her på min elskede bloggen men det kommer seg også. Det bare kjedde så mye i de siste...

Min lille jenta begynte på skolen. Amalie ble 6 år gammel i mai og begynte nå på det første året på skolen. Jeg er en kjempe stolt stemor!

Min beste vennina, Camilla, flyttet til en annen by... Å, nå fikk jeg ekte hjertesorg! Jeg savner hun så mye! Men det var herlig at vi hadde mye tid sammen i forrige uke - gikk på shopping, spaseturer, hadde lunsj ute sammen (på Egon, jeg bestilte Havetssalat med stekt laks og reker uten dressing og mais og det var super deilig). På lørdag i forrige uke var hun hos oss på middagsbesøk og vi koste oss til sent om kvelden. Jeg lagde stekt indrefilet av svin med masse krydder, potet steppe (og blomkål steppe til meg selv), masse salat og en deilig saus. Saus lagde jeg av løk, hvitløk og gulrøtter, som jeg skjæret opp i ganske store biter, stekte raskt i cocosa olje, tilsatt et par spisekjeer tomatpure og vann til passelig konsistens. Jeg også tilsatt bittelitt johannesbrødkjernemel for å for litt tjukkere konsistens i sausen. Det var kjempe deilig middag.

Dessuten jeg fant ut at jeg har allergi mot ananas! Jeg er så glad i ananas og det er helt grusomt at jeg kan ikke spise den lengre :( Etter middagen lagde jeg en stor fat med masse frukt og bær. Og etter at jeg smakte på den søte ananasen begynte det å klø og brenne i munnen sånt at jeg kunne ikke kjenne på smaken til noe annet. Of, det var ikke noe gøy! I tillegg fikk jeg flere røde prikker på ansiktet dagen etterpå. Så nå er ananasen er ut av min hendlelisten :(

Jeg må innrømme at jeg var ikke 100% Whole 30 fordi jeg kunne ikke slutte med tuggis før trening. Tuggis inneholder en del sukkererstatter og er egentlig forbudt på Whole30 plannen. Men jeg trenger tuggis i munnen under trening ellers blir jeg tørst hele tiden og det er bare noe som ødelager konsentrasjonen og irriterer meg. Jeg tror ikke at det blir mye skade på grunn av litt tuggis 3 ganger i uka under treningen.

Jeg også spiser forsatt etter periodisk faste pronsiper og nå kjenner jeg at kroppen tilpasset seg helt og jeg blir ikke sulten før kl.11-12 om dagen. Og så spiser jeg 3 store måltider til kl.20. Jeg syns det virker greit for meg og jeg vil ikke endre noe så langt. Jeg liker å trene på tøm mage tidlig om morgenen. Jeg har ikke BCAA enda men håper å få de på posten snart. Jo, jeg har egentlig BCAA pulver som jeg kjøpte hos X-life, dette pulveret:


Først, inneholder dette pulveret masse ulovlige støffer og jeg kan ikke bruke det. Men helt ærlig, jeg hadde aldri brukket dette BCAA pulveret selv om jeg kunne! Det smakes grusomt og jeg aldri klarte å løse det opp i vannen helt - det var altid klumper. Blæ!

Nå kjøpte jeg BCAA som er ganske rent og er i kapsler. Forhåpenligvis kommer det i posten snart og jeg skal selvfølgelig dele bilder:)

Men jeg fikk min boka It Starts With Food i forrige uke, bare 1 uke etter at jeg har bestilt den på Amazon! Så herlig! Jeg begynte å lese den på mandag og kan ikke beskrive den ne følelsen jeg får... Der er liksom alt begynner å stå på plass i hodet mitt. Jeg begynneer å forstå bedre og bedre hvordan kroppen fungerer og hvordan maten påvirker alle systemer i kroppen. Man ER virkelig det som man spiser. Spiser man skit, da føler man seg selv som skit. Spiser man ekte sunn mat, blir man frisk og full av energi å prestere i alle mulige aktiviteter i hverdagslivet sitt. Og det er det som jeg vil for meg og familien min! :)
Gleder meg å lese boken ferdig for å lese den en gang til på nytt, hehe))))))

P.S. Vet ikke om jeg klarer å fullføre en av målene mine - å lese ferdig en annen boka - The Paleo Solution. Je bør ta en boka om gangen for å få mest av det;) Så det blir It Starts With Food first for det er viktigere for meg nå :)

Noe morsom bildet til slutt! Ha en kjempe fin Torsdag!!!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elsker de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av.

Kategorier

Arkiv

hits