IHerb Innkjøp

Jeg fikk shopping feber i de siste! Jeg plutselig fant ut at jeg mangler høst- og vintersko, jakker, genser, jeans og skjørter, kosmetikk og kosttilskudd.

Hehe, det er akkurat som meg!))))


I tillegg begynnte jeg å farge håret - jeg blir blond igjen! Det var tre eller fire år siden var jeg blond og nå er jeg veldig spent å bleke håret igjen!=)

Ellers blir det mye nytt i skapet, på badehyllene mine og på kjøkkenet også.

Siden jeg begynte på Whole30 challegen min undersøkte jeg om det finns noe rent proteinpulver og vitaminer. Heldigvis fant jeg noe alternativer, noe på IHerb og noe fra vanlig kostholdsbutikken.

1) Perfect Food, RAW Organic Green Super Food, kan kjøpes her

2) Aloe Vera Styling Spray, finnes her

3) Perfect Food, RAW Protein Powder, finnes her

4) Bio Oil kan man kjøpe her

Jeg har ikke testet Protein Pulver og Greens Pulver enda pga Whole30 Challengen min, skal vente litt til jeg er ferdig for å teste om kroppen tåler de. Men jeg bruker Styling sprayen og oljen og er ganske fornøyd.

Olje bruker jeg mot strekkemerker og arret mitt. Jeg ble operert i November 2011 og fikk en pacemaker. Sammen med min fantastiske pacemakeren fikk jeg et arr på den venstre siden av brystkassen, rett ved siden av min venstre skulder. Og jeg lurer på om det er mulig å gjøre det mindre synlig. Nå har jeg brukt siliconplastir i ganske lenge og den hjalp veldig mye mot følsomhet og farget ble lysere. Men arret klør hele tiden og det var ganske ubehagelig i de siste. Derfor tenktejeg  å bruke denne olje og se om det hjelper.

Aloe Vera Styling Spray er veldigveldig god. Holder håret på plass i 2-3 dager. Mitt hår er ganske fizzy og blir krøllet av fuktighet, men den sprayen holder håret veldig godt. Den lukter litt funny, men det er ikke sterk duft og den forsvinner om noen timer. Og hvis man bruker parfume blir duften ikke synlig i det hele tatt.

Også kjøpte dette kostillskudd. Det ser ut sånn at den inneholder ikke sukker, gjær, soya, mais, gluten, laktose, kunstige tilsetningsstoffer. Men inneholder de viktigste vitaminer og mineraler plus jern, som er veldig viktig for oss jenter for har regelmessige menser. Absolut annbefales!

Men det er ingenting som kan erstatte den ekte og deilige maten. Spis frukt og grønnsaker, ren kjøtt, fett fisk, egg og sunt fett og kroppen blir frisk og sunn!Nå gleder jeg meg til å få andre pakker og jeg skal selvfølgelig knipse et par bilder for å dele med dere;)

2 kommentarer

Anne-Line

24.08.2012 kl.11:26

Elsker iHerb <3

Ekaterina

24.08.2012 kl.17:48

Anne: Ja, det gjør jeg også! Jeg blir helt avhengig altså))))

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elske de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av. Bli med på vei og legg gjerne kommentar! P.S. Jeg kommer fra Russland og beklager i forhånd for alle mulige feil, men jeg blir bedre - jeg lover det!=)

Kategorier

Arkiv

hits