Whole 30 Dager 23 og 24

Her er matporn igjen. Jeg spiste masse god mat i de siste to dagene. Tenkte veldig mye om framtida, ønskene mine og planene, og hvordann skal jeg oppnå målene mine og hvordan skal jeg bli et bedre menneske, nemlig superhero, hehe))))))

Met uten mat og drikke duger superhero ikke:)

Gårsdagens Måltid 1: 2 stekt egg og en eggehviite, røkt laks og masse salat med majo - digg! Fant endelig røkt laks uten sukker - veldig god:)Måltid 2 i går besto av gryte med biff, egg, kokt broccoli og igjen - majo. Jeg ble avhengig av den hjemmelagde majoen (oppskriftet er her) - supermegadeilig!

Måltid 3 var kyllinglår stekte i ovnen (marinerte de i forhånd i blanding av majo, sennep, hakket hvitløk og curry krydder), salalt og dampet spinat som tilbehør.

Og i dag maten min så ut helt fantastisk og smakte enda bedre!;)


Måltid 1 (etter styrke trening): salat med kylling, søtpotet lapper med kokosmelk og masse bær over, som jeg varmet i microen.

Til lunsj fikk jeg plutselig lyst på sushi. Jeg har aldri lagt sushi før med det var så enkelt at jeg skal gjøre det igjen i morgen! Må eksperimentere litt med ingridienser og skaffe med wasabi også...Brukte salmalaks, agurk, paprika, avocado, blomkålris, vårløk og stangseleri srtimler. Og nori selvfølgelig. Brukte også litt riseddik i blomkålris, men syns at sushiene mine manglet salt og wasabi. Det er virkelig must-have for sushi. Og jeg kan ikke spise soya saus under Whole30 Challengen min. Det var litt dumt.

Og dette fikk jeg som ferdig produkt:
Nom nom nom nom!!!

Og det var Big-ass salt til måltid 3 med laksefilet stekt i ovnen, kokt egg og krabbekjøtt (fant på rema noe uten tilsetningsstøffer, kun krabbe, salt og sitronsyre)

Med majo over, Har nettopp lagt en ny porsjon)))

 

Nå er det på tide å kose meg sammen med min kjære! Natta!

2 kommentarer

Anne-Line

25.08.2012 kl.00:03

Oi guri malla! Aldri sett så mye fristende på en gang:-P

Takk for inspirasjon!

Ekaterina

25.08.2012 kl.04:13

Anne: Hehe, jeg ble sulten igjen selv))))

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elske de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av. Bli med på vei og legg gjerne kommentar! P.S. Jeg kommer fra Russland og beklager i forhånd for alle mulige feil, men jeg blir bedre - jeg lover det!=)

Kategorier

Arkiv

hits