Whole30 Bare 1 dag igjen!

Ok, i morgen er det siste dag på den 30 dagers challengen min - Whole30. Jeg er veldig stolt av meg selv og egentlig skal spise 95% Whole30-aktig hele tiden, og 5% fri av alle regler hvis jeg har virkelig lyst;)

Men nå er jeg nesten ferdig med den challengen og er skikkelig fornøyd med meg selv fordig det var virkelig viktig for meg å klare å gjøre noe sånt... Og jeg syns jeg var flink:)

Men... Jeg må inrømme at jeg feilet Kaffe-Fri og Sov Godt Uken min. Det var bare umulig å sove godt og unngå kaffe. Min lille jenta ble syk og jeg måtte stå opp to ganger hver natt å gi henne medisiner. Stakkars hun, hostet og hostet så mye, men nå heldigvis er hun mye bedre og gikk på skolen. Men jeg var skikkelig trøtt de siste dagene. I tillegg ble min kjære mann syk, så vi begge to kunne ikke gå på trening i denne uken. Forhåpenligvis vi blir bedre til helgen og kanskje tar en titt på treningsenteret for en kort økt.

(Jeg virkelig har lyst å ha en kaffe fri uke, heller måned å se, hvordan er det. Jeg egentlig inntar masse kaffein sammen med kaffe om morgenen og te i løpet av dagen og det er ikke bra. Je klarte å unngå kaffe i løpet av den mandagen og det gikk ikke bra i det helle tatt. Jeg er ikke helt sikkert at det var kaffein withdrawal eller jeg var bare trøtt etter natt med lite søvn, kanskje det var alt sammen. Men jeg var sur hele dagen, hadde hodepinner og genrelt følte meg fysisk ikke bra... Hva hvis det var virkelig pga null kaffein??? Det er skremmende.)

Men selv om jeg hadde ikke styrke økter, gikk jeg turer hver dag, i 30 minutter i hvertfall og det var herlig. Været i Bergen er helt merkelig i de siste - regn, sol, vind, sky og alt er nesten samtidig))) Men jeg klarte å for på meg litt solstråler allikevel=)

I dag fikk jeg to pakker fra IHerb, som jeg gledet meg så mye å få. Her er det som jeg fikk:

Masse godt, men mest av alt gledet jeg meg til å få BCAA, CocoCardio og forskjellige teer.

Desert Essense, 100% Pure Jojoba Oil, for Hair, Skin and Scalp du kan finne her.

JASON Vitamin E Oil som kan brukes for veldig tørr hud, finns her.

To flasker med nydelige økologiske krydder:

Simply Organic, Vegetable Grilling Seasons

Simply Organic All Purpose seasoning. I morgen skal jeg lage stor-stor gryte med grønnsaker og det blir deilig med de nye kryddene mine!=)Jeg var veldig spent å få den Coconut Secret, Raw Coconut Vinegar. Det smakkes veldig godt, likner mye på den vanlige epple vinegar. Men det var kjempe godt. Jeg har veldig lyst å prøve Coconut Aminos. Det er paleo alternativ til soya saus og jeg har lest mange gode referanser, men akkurat nå de har den ikke på lager på IHerb. Da må jeg smøre meg med tolmodighet og vente;)Madre Labs, CocoCardio - fantastisk deilig og sunn drikk, som smakker inneholder raw økologisk kakao, rødbeterjuice og konsentrert hibiscus ekstrakt. Smakker litt bitter, men jeg liker det uten noe søtning. Inneholder vitaminer, mineraler og antioksidanter. Kjempe godt!

Pukka Herbs Vanilla Chai - deilig kaffein fri te.

Zhena's Gypsy Tea Chocolate Chai. Har ikke smakt den enda, men set skal jeg gjøre snart, det lover jeg;)

Jarrow Formula BCAA! Jeg søkte etter BCAA uten noe tilsetninger og endelig klarte jeg det. Siden jeg spiser etter periodisk faste og trener tidlig om morgenen før min første måltid, bør jeg å innta BCAA før treningen. Det gir litt ekstra energi og beskytter muskler. Gleder meg å teste det ut!Adagio, Organic Blueberry White Tea og Organic Vanilla Rooibos Tea. Helt ærlig, elsket den blåbær teen, men rooibos.... skal ikke kjøpe den igjen. Den var ok, men men men...

 Kanskje manger Vanilla smaken?))))

Ja, jeg er veldig fornøyd med innkjøp!

Men nå skal jeg drikke ferdig min kopp Joggi te.


"True understanding is found through compassion". Helt sant. Noe å tenke på før jeg søvner...

God natt!:)

4 kommentarer

Slank Meg Flat

29.08.2012 kl.22:33

Så mye spennende produkter! ;D

Heldiggris! =)

Anne-Line

29.08.2012 kl.22:37

Hva skal du finne på når du er ferdig med Whole30 da? :)

Masse fra kjekt fra iHerb som må prøves senere :)

Natta!

Ekaterina

29.08.2012 kl.22:55

Anne: Jeg skal forsette å spise på det samme måte rett fram til 21. September når vi skal reise til Amasterdam og så til Praha. Det blir selvfølgelig umulig å bli 100% perfekt, men jeg skal prøve å spise så sunt som mulig og drikke ikke så mye alkohol...
Jeg føler meg helt brain-washed nå, hehe)))) Trives fantastisk godt med ren, sunn og deilig mat og vil ikke ender så mye;)

Ekaterina

29.08.2012 kl.22:57

Slank Meg Flat: Jajajaja))) Jeg har allerede en enda større liste for neste kjøp))))

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elske de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av. Bli med på vei og legg gjerne kommentar! P.S. Jeg kommer fra Russland og beklager i forhånd for alle mulige feil, men jeg blir bedre - jeg lover det!=)

Kategorier

Arkiv

hits