Jeg er ferdig med Whole30 Challenge!!!

Yay, jeg klarte det! Challengen er ferdig og jeg er kjempekjempe fornøyd og stolt av meg selv!I går var det siste dagen av Whole 30. Tror du at i dag jeg gikk bananas og spiste noe off plan i morges? NEI! Jeg spiste som vanligvis, min Paleo vennlig mat hele dagen. Det er maten jeg trives så godt med og disse reglene skal jeg følge hele tiden, 95% i hvertfall. De andre 5% skal jeg kose meg med noe jeg virkelig har lyst på eller hvis det blir noe  "special occasion".

I kveld har jeg plannlagt en liten kos for meg - jeg skal lage soft is av frosne bananer og bær. Skal tilsette litt nøtter også kanskje ;)

Men i morgen blir jeg tilbake til Whole30 prinsiper i matlaging og spising.

Jeg skal skrive et innlegg om resultatene mine, bare trenger litt tid å samle tankene mine, hehe))))

Men nå blir skal jeg kose meg med min kjære, softis og Norges Talenter!

Ha en riktig godt Fredag videre!!!
 

2 kommentarer

Anne-Line

01.09.2012 kl.18:22

Gratulerer med gjennomføring! Du er flink! :)

Ekaterina

01.09.2012 kl.19:56

Anne: Tusen takk! Det var ikke så vanskelig som jeg trodde og jeg er helt vant med det nå. Og jeg er kjempe fornøyd!=)

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elske de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av. Bli med på vei og legg gjerne kommentar! P.S. Jeg kommer fra Russland og beklager i forhånd for alle mulige feil, men jeg blir bedre - jeg lover det!=)

Kategorier

Arkiv

hits