YOU ONLY LIVE ONCE!

I dag er det første september, den første høstens dag!

I Russland er det første skoledag. Mange mange barna begynte et nytt år på skolen i dag og mange voksne som begynner noe helt nytt i livet på den første høstens dag også, for eksempel tar opplæring, begynner å gå på terningssenter eller følge noe ny diet, osv.

Men vi lever bare en gang, hvorfor vente til noe spesielt tidspunkt? Det blir ikke bedre eller værre enn det som er allerede her, nå! Hver person bestemmer for seg selv selvfølgelig og det er viktig at man setter endelig i gang. Da er det mange spennende endringer som kan skjæ!

Ikke vent og lev livet sitt sånn at du ikke angre på noe! Det er så mange muligheter, så mange sjanser, og selv om noe i livet ser trist og deprimerende ut akkurat nå, det kan plutselig åpne nye dører for deg!

Dette er helt fantastisk om livet! Elsk, le, lær, tenk, sov, gi og du skal få så mye mer fra livet!

YOU ONLY LIVE ONCE, BUT IF YOU WORK IT RIGHT, ONCE IS ENOUGH!

Én kommentar

Anne-Line

03.09.2012 kl.16:44

Flotte ord :)

Skriv en ny kommentar

Ekaterina

Ekaterina

26, Bergen

Jeg kommer til å bli en Superhero versjon of meg selv! Jeg blogger om min måte å trene, spise sunt, elske de andre og meg selv og leve i balanse med meg selv. Jeg er ikke perfekt ennå, men er veldig målbevisst og motivert å bli en person jeg kan selv være stolt av. Bli med på vei og legg gjerne kommentar! P.S. Jeg kommer fra Russland og beklager i forhånd for alle mulige feil, men jeg blir bedre - jeg lover det!=)

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits